- See more at: http://www.mybloggertricks.com/2012/05/create-floating-bar-for-pinterest-other.html#sthash.7mfHepm0.dpuf

Tuesday, April 09, 2013

Widgets

1st low

Cartea de vacanta a fost "Cele 7 legi spirituale ale succesului - Deepak Chopra"

Jurnal de vacanta:

- contributii la Calea Vacantei, la filosofia vacantei.

- idei in vacanta - orice vacanta vine cu idei majore, provenite din starea de relaxare sau lecturile vacantei.
1. Una din ideile acestei vacante, inspirata de carte alui Chopra a fost ca oricine poate scrie un articol poate scrie, si ar trebui sa scrie sau sa aibe mereu in lucru si o carte. Un capitol din cartea lui Chpra, 7 legi are dimensiunea unui articol. De aici ideea. -am hotarat sa revin la planurile de carte pe care le am.
2. Asanas ultra relanti. La cursul de yoga, asanele, asan insemnand asezarea ferma in Sine, se faceu la cursul avansat in mod ultrarelanti. Ca intr-un film derulat cu incetinitorul o astfel de postura iti permite o acuitate a constiintei, o savurare a tuturor fazelor. Dar cel mai important moment al unei ASAN este faza finala in care parasind pozitia constientizam tot ce se intampla in corp, in minte, in suflet. Este o experimentare a senzatiilor corporale de la nivelul lor de activitate maxima la nivele de activitate din ce in ce mai mica pana la nivelul minimei activitati.

Daca asana este o piatra aruncata intr-un lac linistit, constientizarea ei este urmarirea undelor create pana la cad apa lacului revine la la starea linistita. Mintea este lacul care prin activare devine constient de sine. Constientizand cele mai rafinate nivele de activitate pentru ca in final suspendarea oricarei activitati sa aduca constiinta pura.

La limita orice gest poate fi realizat in maniera ultrarelanti. Un H&K ultrarelanti, dar nu unul coprorativ ci unul uman, un bear hug, este un splendid mod de a experimenta un alt gest decat asanas in maniera ultrarelanti. Poate chiar un gest mai semnificativ decat o asan pentru ca fiind un gest de iubire semnifica mai mult unirea, yoga, decat un exercitiu fizic solitar.

Ultrarelanti-ul iti permite sa expermentezi toate fazele si detaliile fuziunii iar faza constientizarii iti permite sa survolezi peisajul emotional pentru a vedea cum valul de maree al iubirii se retrage in oceanul de liniste al Iubirii.

Orice H&K ar trebui sa fie urmat de un momet in care te retragi pentru a simti efectul.


- Jurnal de vacanta

No comments: